Netizen Kec4m Gambar FB Yuna, Minta Jangan Ded4hkan Aur4t – ‘Risau Makin Terbuk4’


Profile photo yang digunakan oleh penyanyi terkenal, Yuna di laman FB menerima kec4man  hebat dan kurang disenangi wargamaya.

Menerusi foto dikongsi, dapat dilihat Yuna sedang memakai baju berwarna silver yang dipenuhi glitter bagi menaikkan lagi seri baju tersebut.

Menerusi satu hantaran di laman Instagram, pemilik nama Yunalis binti Mat Zara’ai menitipkan ucapan terima kasih kepada mereka yang ‘mempercayainya’ dan ujarnya lagi ia bukan satu perjalanan yang mudah.

Tetapi inilah album ke-5 saya. Bolehkah anda percaya? Mengeluarkan projek sebagai artis bebas buat kali pertama dalam tempoh 10 tahun rasanya cukup menakjubkan! Saya boleh membuat peraturan saya sendiri.

Ujar pelantun lagu Terukir Di Bintang lagi, dia mahu para peminat meluangkan masa dan mendengar setiap lagu yang dikeluarkan dan perkara tersebut membuatkan para peminat lebih dekat kepada dirinya dan musik.

Saya akan mengeluarkan 5 keluaran berasingan sepanjang tahun 2022. Y1, Y2, Y3, Y4, dan akhirnya yang terakhir yang akan ‘mengikat’ segala-galanya, Y5.

Namun di sebalik berita gembira yang dikongsi, Yuna turut menerima kec4man berhubung foto yang dikongsi. Rata-rata netizen dilihat menitipkan nasihat supaya penyanyi ini menutup aur4t dengan sempurna.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!MV

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @MOTIFVIRAL

Sumber: Oh bulan


Catat Ulasan

0 Ulasan