Isteri DibeIasah Hingga Mavt Selepas Mendedahkan Kecurangan Suaminya Di Media Sosial

 


Pendedahan seorang isteri yang mendedahkan hubungan sulit suaminya di media sosial menyebabkan lelaki itu berang dan membelasah wanita itu sehingga m4ti.

Menurut Utusan Malaysia, kejadian itu berlaku pada Ahad lalu sebelum sambutan Aidilfitri di sebuah flat di Batu 9, Kajang.

Menurut Mohd Zaid Hassan (Timbalan Ketua Polis Daerah Kajang) Mangsa yang berusia 28 tahun tidak sedarkan diri dihantar suaminya ke Hospital Kajang  kira-kira jam 9 pagi bagi  rawatan.

Hasil dari pemeriksaan yang dijalankan mendapati terdapat kesan lebam pada beberapa anggota badan mangsa dan pegawai perubatan mendapati kem4tian itu mencurigakan sebelum melaporkannya kepada pihak polis.
Sementara itu, menerusi muat naik yang dibuat akaun TikTok @malaysianupdatenews, beberapa klip video yang diperoleh daripada Facebook ahli keluarga mngsa melahirkan rasa sedih mereka atas kem4tian wanita itu.

Beberapa klip video mangsa bersama-sama kenalannya dikongsikan dan membuatkan ramai pihak sebak kerana tidak menyangka nasib ibu muda itu berakhir di tangan suaminya sendiri.


Mengulas lanjut, kata beliau, susulan itu, suami kepada mngsa yang bekerja sebagi mekanik berumur 38 tahun ditahan untuk siasatan lanjut.

Menurutnya, kes disiasat di bawah Seksyen 302 Kanun Keseksaan iaitu bunvh.

“Motif pembunuhan dipercayai kerana sspek ma.rah dengan mngsa disebabkan mngsa memuat naik dalam media sosial bahawa sspek mempunyai hbungan sulit.

“Kes telah dirujuk ke Kamar Timbalan Pendakwaraya Selangor dan suspek akan dituduh pada 9 Mei ini di Mahkamah Majisret Kajang,” jelasnya.

Boleh Tonton Video Dari Tlkt0k Dibawah

https://www.tiktok.com/@malaysianupdatenews/video/7094717050941099291?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6914164719906686465

Sumber/Kredit: TikTok malaysianupdatenews, 

Catat Ulasan

0 Ulasan