Jom Bermain Game Kad Yang Terbai! Hanya di solitaire.org, Apa saja yang ada? jom baca!

  Hai guys, hari ini saya nak kongsi sedikit tentang sebuah website yang terbaik untuk bermain game kad. selain itu dalam solitaire org ni, mereka juga menawarkan game-game lain tw, dan yang lebih menarik perhatiaan ianya percuma!

Wauu!! Percuma pula tu! Kalau anda seorang yang suka main game tu, bolehlah pergi ke website ini solitaire.org

Ada orang suka bermain game di telefon pintar tapi tak suka main game yang berbayar tapi selalu diganggu dengan iklan yang banyak, tentu sagat merimaskan bukan? Saya juga begitu, tapi di website ini tiada iklan itu yang lagi seronok main game kat sini.so guys di website ini yang mengejutkannya tak ada iklan wau... Jarang-jarang kan? main game free tpi takada iklan, itulah yang membuatkan saya jatuh cinta dengan website ini. Adik saya lagi la seronok berlipat ganda bila bermain disini


Game Dulu Dan Sekarang

dlu klau main game kad ni, sebelum adanya komputer semua menggunakan kad fizikal kan, yang ni sebenarnya agak menyusahkan lah, bila zaman bergerak seiringnya waktu, tapi skrg dah berubah dahAduh rindu pula zaman sekolah rendah dan menegah dulu, disamping main kat luar dengan kawan-kawan main gadget seperti ini juga dapat menghiburkan kami di masa itu.

Kalau ingan merasai lagi main game seperti itu di zaman ini anda juga boleh mainnya di website ini, dapat mengubat juga rasa rindu dan menggembalikan zaman itu di hari ini. Tapi di website ini semuanya suda baru dan lebih menyeronokkan,

SCREENSHOT:


Balik ke topik utama kita iaitu website https://www.solitaire.org/solitaire-games/ yang korang boleh masuk untuk isi masa lapang korang seperti dulu-dulu. Di waktu MCO ni mesti ada antara anda yang tak tahu apa nak buat masa di rumah ni kan? Jangan risau guys! Jom main game di https://www.solitaire.org/solitaire-games/

Di bawah ni saya ada tunjukkan katalog game yang terdapat dalam website ni. Ada banyak pilihan bukan.? Hanya pilih sahaja kategori yang mana anda suka.
Rambang mata jugak kan nak main yang mana satu, jadi korang suka main yang mana satu?..jagan risau pilih saja dan anda boleh main sepuasnya. Apa yang lebih seronok ialah game di website ini sesuai dimainkan oleh semua peringkat umur.
Percuma iklan pun tiada, selain itu mereka juga menawarkan beberapa permainan di dalam website tersebut, seperti yang saya list kan dibawah ini

Logic Puzzle: solitaire.org/logic-puzzle-games/
Word Games: solitaire.org/word-games/
Mahjong Games: solitaire.org/mahjong-games/
Hidden Object Games: solitaire.org/hidden-object-games/
Cards Games: solitaire.org/card-games/
Match 3 Games: solitaire.org/match-3-games/
Free Online Games: solitaire.org/free-online-games/

Selain itu, main game di sini anda tak perlu nak download tau. Beza dengan main game yang kebiasaannya yang mana anda perlu download game itu dulu kemudiannya baru boleh main kan?. Jadi korang boleh masuk dan main sepuas hati di website https://www.solitaire.org/solitaire-games/ ni. Tak perlu risau pasal handphone full storage lagi lepas ini. game ni hanya perlukan data internet sahaja.

FREE!


Game di sini juga percuma. Tak perlukan apa-apa pembayaran. Kalau anda perasan download dan main game yang dari Playstore, mesti ada beberapa game yang perlu dibayar dahulu baru boleh main atau ada beberapa iterm atau benda seperti kalau nak main lebih masa mesti kena bayar dulu tapi Kalau main di Plays.org tak perlu bayar apa-apa. 

Selain itu juga iklan pun tak kacau keseronokan anda main game di website ini tau menarik bukan. Selain percuma dan tiada iklan, di sini ada terlalu banyak pilihan game yang boleh anda main
Baiklah, sampai di sini sahaja perkongsian yang saya nak sampaikan. Bagi anda yang belum pernah singah laman ni, saya sangat syorkan korang coba main dulu. Tak rugi cuba main memang sangat puas hati tau.

Untuk yang kat rumah tak tahu nak buat apa-apa semasa PKP ni, atau selepas anak-anak dah habis belajar tapi nak suru main kat luar dengan kawan-kawan tak boleh tu boleh la bagi dorang main kat website ini. Betul tak?apa lagi, jom ke website👉 https://www.solitaire.org/solitaire-games/ ni dan main game!


Catat Ulasan

0 Ulasan