“SayaJanda, b0san duduk rumah seorang tk tahu nak buat apa dengan duit” BaIas Zarina Anjoulie

 

Pelakon sensasi, Zarina Anjoulie menempelak segelintir kaum lelaki yang mengkrltik perbuatannya melakukan proses sedut lemak (liposuction) untuk kurus sebagai hram.

Pemilik nama lengkap, Zarina Anjoulie Lavocah Mohd. Fahizul itu secara sinlkal berkata, menonton vide0 lvcah dan melakukan perkara tldak sen0n0h di hadapan komputer juga adalah hram, namun masih berlaku khususnya dalam kalangan lelaki.“Orang tk nampak, Allah nampak,” katanya menerusi satu entri di Instagramnya di sini semalam.

Menurut pelakon yang mula dikenali dalam dunia lakonan menerusi siri televisyen Anak Pontianak itu, ramai golongan lelaki tldak sedar diri semasa melontarkan pendapat atau mengkritik setiap tingkah lakunya.

Sementara itu, Zarina atau lebih mesra disapa Anju menjelaskan, buat masa ini dia tidak terikat dengan mana-mana kontrak produk kurus sekali gus menepis dkwaan dia tldak jujur dalam proses penurunan berat badannya.


“Sedut lemak bukan sedut sampai 10 kilogram (kg) satu bahagian dan selepas susut berat badan kena ‘maintain’ saya masih guna suplemen.

“Kontrak saya bersama satu produk kurus sudah tamat pada minggu lepas, jadi suka hati sayalah nak sedut apa. Kalau saya menipu pengikut, baik saya diam tak buat hantaran apa-apa (di media sosial),” ujarnya.

Pelakon berusia 34 itu bertegas, dia tldak mempunyai sebarang msalah untuk berbelanja melakukan prosedur tersebut kerana status kewangannya yang ‘lebih daripada mampu’.


“Sebab perut buncit lepas beranak, susah nak hilang walaupun joging dan bersenam, saya pergi sedut lemak.

“Saya janda, b0san duduk rumah seorang tk tahu nak buat apa dengan duit, jadi saya pergilah (buat prosedur),” ujarnya.

Zarina turut berkongsi video pendek di Instagram yang memaparkan proses dia melakukan liposuction di sebuah klinik swasta baru-baru ini.

Sumber : K ONLINE


Catat Ulasan

0 Ulasan