Gur4u Minta Anak Jadi Peng4pit, Shuib Tergel4k Dengar Dekta Tak B4gi Kahw1n

 


Keluarga Shuib Sepahtu sememangnya kerap menjadi sorotan ramai setelah beberapa kisah berkenaan kehidupan sehariannya tul4r di media sosial dan membuatkan ramai peminat prihatin dengan mereka.

Pelawak tersebut ada memaklumkan sedang berkawan dengan seseorang dan hal tersebut menjadi topik perbualan netizen di media sosial. Ada yang menyokong Shuib mencari pengg4nti dan ada juga yang menganggap ia terlalu awal.

Siang tadi, Shuib dan keluarganya telah hadir ke majlis perkahwinan pembantu peribadinya (PA) yang dikenali sebagai Hakkim Zaharudin yang selamat bergelar suami kepada pilihan hati.

Pelawak dan juga usahawan itu dilihat tiba bersama ahli keluarga serta semua anak-anaknya termasuklah Ayash Affan.

Apa yang menjadi perhatian adalah muat naik Shuib di IG Story  apabila bertanya kepada anak perempuannya, Dekta andai dia yang duduk di atas pelamin dan kanak-kanak tersebut menjadi pengapitnya

Namun, jawapan daripada Dekta nyata telah menarik perhatian warganet selepas dimuat naik semula satu akaun TikTok dikenali sebagai @liysaaabdullah.

Kanak-kanak berkenaan menjawab yang dia akan duduk di atas Shuib andai bapanya bersanding dipelamin kelak.

Walaupun jawapan spontan daripada Dekta itu hanya disambut dengan gelak ketawa dari ahli kumpulan Sepahtu berkenaan, lain pula penerimaan daripada warganet di media sosial.

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang seolah-olah lebih memahami perasaan Dekta dan mengatakan yang dia belum lagi sepenuhnya m0ve 0n dengan pemergi4n ibu tercinta.

Namun, ada juga yang tetap meninggalkan komen positif mendoakan agar selebriti itu segera ‘pul1h’ dan kembali mempunyai peneman hidup agar bahagia bersama keluarga serta anak-anak.

Catat Ulasan

1 Ulasan

  1. Titanium Banger - TIPS to improve your fitness - The
    In a few months you will be able to add even more fun and relaxation to nier titanium alloy your titanium carabiners body and even damascus titanium get fit if you lose your mind. titanium scooter bars This is a mens titanium earrings great cardio

    BalasPadam